Inclusief

✔️Duur: 6 maanden

✔️Intake van 1 uur

✔️5 Vervolgconsulten van 5x30 minuten

✔️5 Telefonische belconsulten: incheck momenten van 15 minuten

✔️Mealplan: persoonlijk advies op het gebied van voeding en suppletie. Een mealplan van ca. 20 pagina’s vol kennis over voeding, een fijn boodschappenlijstje die als tool gebruikt kan worden jouw voedingsgpatroon te ondersteunen en uiteraard jouw persoonlijke week menu.

✔️Receptenbundel met maar liefst 30 gezonde recepten en boordevol variatie

✔️1-malig 20% korting op alle supplementen verkrijgbaar via de webshop of gelijk mee te nemen na het consult vanuit de studio. Met een unieke code kan je binnen 1 maand na het eerste consult jouw supplementen met korting in huis halen.

Excl. Bloedonderzoek


Kosten: €575

Nourish to Flourish

PREMIUM PACKAGE

Get that golden glow!
Dit pakket is het traject dat de grootste garantie voor gedragsverandering geeft. Bewezen is dat gedragsverandering minimaal 3 maanden nodig heeft. MINIMAAL. Gun jij jezelf de tijd om op een liefdevolle en rustige manier bekend te worden met alle facetten rondom gezondheid, voeding en leefstijl? Zodat het vetrouwen in jou groeit het na deze 6 maanden zelf te kunnen en niet meer (zo vaak) in jouw eigen valkuilen te trappen?


De start van dit traject ziet er hetzelfde uit als die van de Nourish to Flourish Support Package. Het verschil zit hem in de duur van het traject. Het Premium Package biedt namelijk niet maar 1 follow-up moment, niet 4 momenten, maar zelfs 10 momenten dat ik met jou je voortgang bespreek!


Dit pakket is perfect wanneer je overtuigd en gemotiveerd bent verandering aan te brengen in jouw voedingspatroon, wanneer je al langer met klachten rondloopt die je maar niet kan verklaren, wanneer je al langer bezig bent met diëten die in het begin steeds een beetje lijken te werken, maar waarna je na een tijdje weer makkelijk terugvalt. 


Dit pakket is perfect voor iedereen die zich in zijn of haar kracht wilt voelen op het gebied van gezondheid en fitheid. Een klachtenvrij en gelukkig leven!


In deze 6 maanden kunnen wij (ook in combinatie met bloedonderzoek) meer inzicht creëeren in jouw systeem, zodat jij het dichtsbij jouw kern kan komen.


De intake en de vijf vervolgconsulten zullen verdeeld worden over de 6 maanden wat betekent dat er elke maand 1 consult plaatsvindt. De telefonische incheck momenten zullen plaats vinden na de intake en na de eerste, tweede, derde en het vierde vervolgconsult.

"Ik kwam bij Sophie omdat ik last had van een prikkelbare darm. Bij Sophie ben ik erachter gekomen voor welke voedingsmiddelen ik intolerant ben, waardoor ik nu minder last heb van mijn buik. De consulten bij Nourish to Flourish zijn fijn en bevatten veel uitleg. Zo weet ik nu beter hoeveel groenten ik nodig heb en hoe ik dit makkelijker kan implementeren in mijn voedingspatroon.
Sophie is een goede orthomoleculair therapeut en heeft een fijne persoonlijkheid. Ze staat open voor wat jij meemaakt en is niet te strict”

Xandra

“Sophie is echt een ontzettend fijn mens, die echt kijkt naar waar je behoefte ligt, wat je basiskennis is en hoe je zonder extremiteiten kunt groeien naar een gezonde lifestyle. Met de juiste kennis en handvatten geeft ze je alles in handen om elke dag weer bewuste keuzes te maken. Dit in combinatie met haar fijne blik op het leven (die matcht met mijn bourgondische kijk op het leven), maakt ze écht duurzame veranderingen kan neerzetten. Oja én de NTF detox is de fijnste die ik ooit gedaan heb!"

Maartje

“Ongeveer twee jaar geleden begon ik, onder begeleiding van Sophie, de route naar mijn gewichtsdoelen te bewandelen. Als competitief bokser heb ik ten alle tijden rekening te houden met een specifieke gewicht voor de gewichtsklasse. Met behulp van Sophie is het mij gelukt om meerdere doelen te behalen waaronder afvallen, vetpercentage verlagen en spiermassa aan komen. Zij heeft mij op meerdere vlakken inzichtelijk weten te maken hoe ik het beste mijn doelen kan bereiken. Heel veel dank daarvoor! ”

Jonathan