Nourish to Flourish

PLUS PACKAGE

De start van dit traject ziet er hetzelfde uit als die van de Nourish to Flourish Support Package. Het verschil zit hem in de duur van het traject. Waarbij je in het Support Package maar 1 follow-up moment met mij hebt, heb je er bij het Plus Package maar liefst 4! Namelijk: 2 vervolgconsulten en 2 telefonische belconsulten.


Dit traject is perfect voor wanneer je denkt niet te veel tijd nodig te hebben voor gedragsverandering en progressie, maar wel de richting zoekt. Je kan aan dit traject denken als je al meerdere diëten hebt gevolgd, maar niet de rust kan vinden jouw eigen structuur aan te pakken. Lees: niet diëten, maar de basis van jouw voedingspatroon aan pakken. Meer over de structuur die ik je aan wil bieden lees je hier!


Maar ook wanneer er al langer (vage) klachten spelen en je verlangt naar een klachtenvrij leven. In deze drie maanden kunnen wij (ook in combinatie met bloedonderzoek) op zoek naar de oorzaak en deze aanpakken!


De intake en de twee vervolgconsulten zullen verdeeld worden over de 3 maanden wat betekent dat er elke maand 1 consult plaatsvindt. De telefonische incheck momenten zullen plaats vinden na de intake en na eerste vervolgconsult.

Inclusief

✔️Duur: 3 maanden

✔️Intake van 1 uur

✔️2 Vervolgconsulten van 2x30 minuten

✔️2 Telefonische belconsulten: incheck momenten van 15 minuten

✔️Mealplan: persoonlijk advies op het gebied van voeding en suppletie. Een mealplan van ca. 20 pagina’s vol kennis over voeding, een fijn boodschappenlijstje die als tool gebruikt kan worden jouw voedingsgpatroon te ondersteunen en uiteraard jouw persoonlijke week menu.

✔️Receptenbundel met maar liefst 30 gezonde recepten en boordevol variatie

✔️1-malig 10% korting op alle supplementen verkrijgbaar via de webshop of gelijk mee te nemen na het consult vanuit de studio. Met een unieke code kan je binnen 1 maand na het eerste consult jouw supplementen met korting in huis halen.

Excl. Bloedonderzoek


Kosten: €330

"Na meerdere pogingen gezond te gaan leven, ben ik eindelijk met hulp van Sophie op de goede weg. Door kleine stapjes te nemen voel ik mij elke dag een beetje beter. Ik heb zin in wat er nog komen gaat en ik ben heel erg dankbaar dat Sophie er voor mij is.”

Loesje

“Het werken met Sophie heb ik als zeer prettig ervaren. Sophie is makkelijk in het gesprek en laat duidelijk merken dat ze weet waar ze het over heeft. De bloedtest naar voedselintoleranties is zeker een aanrader omdat je vanuit je eigen lichaam de feiten bekijkt en kan onderbouwen! Nogmaals dank!"

Alexander

“Ik ben erg blij met de stap om een traject aan te gaan bij Nourish to Flourish. Al vele bezoekjes aan de dokter gehad, maar nooit is er zo goed stap voor stap naar gekeken en begonnen bij de kern van het probleem.

Sophie werkt gestructureerd en geeft veel uitleg en praktische tips. Ze betrokken en kijkt echt naar een persoonlijke aanpak. Met handige tips en een maat gemaakt plan ben ik nu aan de slag gegaan en ik kijk uit naar de resultaten.”

Marieke