Nourish to Flourish

SUPPORT PACKAGE

Wanneer jij je inschrijft voor dit traject, beginnen we met een intake van 1 uur waarin ik jou en jouw situatie wil leren kennen. Op basis van deze kennis geef ik jou persoonlijke adviezen en tips over voeding, suppletie, beweging en leefstijl.


Voordat jij bij mij op intake komt, ontvang jij een korte doelgerichte vragenlijst. Zo kan ik mij al goed verdiepen in jouw situatie.


N.a.v. de intake, de vragenlijst en de adviezen die ik je al mee naar huis heb kunnen geven, maak ik een persoonlijk advies; het mealplan! In het mealplan staat een weekschema van 5-dagen, want: structuur variatie en loslaten!


In ons vervolgconsult, van 30 minuten, evalueren wij jouw gezondheidsdoelen aan de hand van het mealplan en worden (nieuwe) adviezen gegeven en/of bijgesteld.


Dit traject kan zorgen voor meer richting, voor wanneer je even de draad bent kwijtgeraakt of wanneer je nieuwe kennis wilt opdoen over jouw systeem.

Inclusief

✔️Intake van 1 uur

✔️Vervolgconsult van 30 minuten

✔️Mealplan: persoonlijk advies op het gebied van voeding en suppletie. Een mealplan van ca. 20 pagina’s vol kennis over voeding, een fijn boodschappenlijstje die als tool gebruikt kan worden jouw voedingsgpatroon te ondersteunen en uiteraard jouw persoonlijke week menu.

✔️Receptenbundel met maar liefst 30 gezonde recepten en boordevol variatie

✔️1-malig 10% korting op alle supplementen verkrijgbaar via de webshop of gelijk mee te nemen na het consult vanuit de studio. Met een unieke code kan je binnen 1 maand na het eerste consult jouw supplementen met korting in huis halen.

Excl. Bloedonderzoek


Kosten: €200

"Sophie neemt echt de tijd vor je, luistert en vraagt goed door. Sinds ik het traject ben gestart voel ik mij energieker, sterker en heb ik geleerd om bewustere keuzes te maken. De kennis die zij heeft deelt ze graag, waardoor ik veel heb geleerd over voeding, lifestyle & mindset.”

Rian Glijnis

“Als je opzoek bent naar iemand die je echt verder kan helpen met voeding, vitamines en gezondheid ben je bij Sophie echt aan het juiste adres. Ze is super deskundig, is duidelijk in haar adviezen en maakt deze heel persoonlijk! Daarnaast creëert ze een veilige omgeving waarin je echt jezelf kunt zijn en je verhaal kwijt kunt. Dat is mega waardevol!"

Jet van Dort

Mediajet

“Sophie is heel toegangelijk en spontaan, dus je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze maakt gelijk een stappenplan, waarmee je gelijk aan de slag kan. Als je er even doorheen zit dan weet ze je te motiveren met wat je beter wel of niet kunt doen.

Carlijn Goll