TRAJECTEN


Nourish to Flourish 
Support Package


Kan jij wel een boost op het gebied van gezondheid, voeding & leefstijl gebruiken? Dan is dit pakket iets voor jou! Met dit traject ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten en/of boordevol motivatie!


Inclusief

✔️Intake 

✔️Vervolgconsult 

✔️Mealplan

✔️Receptenbundel 

✔️1-malig 10% korting op alle supplementen 

€200

Nourish to Flourish 
Plus Package


Blijvende gedragsverandering heeft minimaal 3 maanden nodig. In deze 3 maanden zullen wij er dan ook samen alles uithalen om deze gedragsverandering mogelijk te maken. Door de momenten dat wij elkaar spreken en/of zien kunnen wij samen de doelen en resultaten goed in de gaten houden en is het gegarandeerd dat er een mooi succes wordt behaald.


Inclusief

✔️Duur: 3 maanden

✔️Intake

✔️2 Vervolgconsulten

✔️2 Telefonische belconsulten

✔️Mealplan

✔️Receptenbundel

✔️1-malig 10% korting op alle supplementen 

€330

Nourish to Flourish 
Premium Package


Heb jij de behoefte alles uit jouw traject te halen, door zeker te zijn van blijvende gedragsverandering, die bij 6 maanden de meeste kans van slagen heeft? Dan is het Premium traject zeker iets voor jou! Bij dit traject kan jij alles uit je gezondheid halen wat erin zit: meer kennis over jouw lichaam krijgen door het behandelen van verschillende onderwerpen, jouw voedingspatroon goed in kaart brengen, evenals jouw valkuilen en hiervoor mooie passende oplossingen bedenken.


Inclusief

✔️Duur: 6 maanden

✔️Intake van 1 uur

✔️5 Vervolgconsulten

✔️5 telefonische belconsulten

✔️Mealplan

✔️Receptenbundel 

✔️1-malig 20% korting op alle supplementen 

✔️Whatsapp en mail follow-up

Nourish to Flourish 
Boosters

V.a. €20


Boosters! Haal alles uit jouw traject en BOOST YOUR PACKAGE. De onderstaande boosters kan je toevoegen na het afnemen van een traject. Deze boosters zijn allen om nog meer inzicht te krijgen in jouw situatie. Zo kan je bijvoorbeeld bloedonderzoek laten doen om achter eventuele voedselintoleranties te komen of om jouw vitamine status in kaart te brengen. Maar kan je ook een extra vervolgconsult inplannen, om zo nog meer te leren!


✭ €20,- Lichaamsmeting: 15 minuten een 4-punts huidplooimeting, buikomtrek, heupomtrek en gewichtsmeting.

✭ €50,- Vervolgconsult: 30 minuten extra consult waarin de doelen worden geëvalueerd, (nieuwe) adviezen worden gegeven en we a.d.h.v. jouw mealplan te werk gaan. Dit consult kan zorgen voor meer richting, voor wanneer je even de draad bent kwijtgeraakt of wanneer je nieuwe kennis wilt opdoen over jouw systeem.

✭ €150,- Calorisch inzicht/targetplan; voor een voedingsschema waarbij je specifiek de calorische verhoudingen wilt weten en terug wilt zien in het plan kost dit €150 extra. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als jij naar een bepaald “fysiek” doel wilt werken, zoals een sportwedstrijd. Een bepaalde lichaamsshape wilt behalen in vrij korte periode e.d. De kcal zullen in het advies uitgeschreven staan en de verhoudingen zullen zichtbaar zijn. Disclaimer: heb jij in het verleden te maken gehad met eetstoornissen? Of triggert voeding en getallen rondom voeding jou te veel, dan is deze booster niet voor jou!

Bloedonderzoeken: zie deze link!